در این عمل جراحی پس از برداشتن قسمت بزرگی از معده، بخش باقیمانده به یک موز یا آستین لباس شباهت دارد.
همچنین هزینه اسلبیو معده همراه با رژیم غذایی مخصوص آن در این مقاله به شما آموزش داده میشود. پس برای اطلاع کامل از همه جوانب عمل اسلیو معده تا آخر مقاله همراه ما باشید.
مدت زمان انجام جراحی اسلیو معده معمولاً بین ۱ تا ۲ ساعت است. این زمان به عوامل مختلفی مانند تجربه جراح اسلیو، وضعیت جسمانی بیمار و پیچیدگیهای احتمالی عمل بستگی دارد.
یکی دیگر از عوارض شایع بعد از عمل اسلیو، بوی بد دهان است که به دلیل کاهش وزن شدید، اتفاق میافتد.
تشخیص نیاز به این عمل بر عهده دکتر جراح اسلیو معده است. پزشک متخصص با توجه به آزمایشهای انجام شده، میزان ریسک جراحی، بیماریهای زمینهای و ویژگیهای بدنی فرد تشخیص میدهد که آیا این نوع جراحی برای فرد مناسب است یا خیر.
نکاتی بسیار مهم در رابطه با عادت غذایی بعد از اسلیو معده:
مهم است که با جراح اسلیو خود در مورد اینکه کدام مکملها بعد از عمل اسلیو معده برای شما مناسب هستند صحبت کنید.
دوره نقاهت اسلیو معده، مانند هر عمل جراحی دیگری، شامل مراقبتهای خاص و زمان لازم برای التیام زخمها و بازگشت به فعالیتهای عادی است.
با جراحی اسلیو معده، احساس گرسنگی و اشتها کاهش مییابد. با این روش، سطح گرلین پلاسما به طور قابل توجهی در اوایل دوره پس از عمل کاهش مییابد و سالها پس از جراحی به طور مداوم پایین میماند.
مهم است که به خاطر داشته باشید که کاهش وزن بعد از عمل اسلیو معده، یک فرایند تدریجی و بلندمدت است.
ممکن است از شما خواسته شود که در یک جلسه شرکت کنید تا در مورد اسلیو معده و آنچه پس از آن انتظار دارید، بیشتر بدانید.
هزینه تمام شده ی انجام more info عمل اسلیو معده در تهران و بیمارستان فوق تخصصی پارسیان توسط دکتر یاسر کبیری زاده متخصص جراحی چاقی و لاپاروسکوپی پیشرفته، در بهمن ماه ۱۴۰۳ مبلغ ۹۵ میلیون می باشد. این هزینه شامل هزینه ی تجهیزات لاپاروسکوپی، دستمزد جراحی و هزینه ی یک شب بستری در بیمارستان می باشد. مطالعه بیشتر: هزینه عمل اسلیو معده
این عملها شامل تغییرات فیزیکی و کاهش حجم در سیستم گوارشی هستند که با هدف کاهش ظرفیت معده و تغییر مسیر جذب مواد غذایی صورت میپذیرند.
هزینههای عمل اسلیو معده بسته به محل جغرافیایی، تخصص پزشک و مراکز درمانی مختلف متفاوت است. این هزینهها شامل هزینه جراحی، بستری، مراقبتهای بعد از عمل و پیگیریهای طولانی مدت میشود. بیمههای درمانی ممکن است بخشی از این هزینهها را پوشش دهند، اما بیمار باید قبل از عمل از پوشش بیمهای خود مطلع شود.